Frissítések, fejlesztések

Nemzetközi domainek árváltozása

 A mai naptól (2017 július 10.) változnak nemzketközi domain regisztrációs áraink (.com, .net, .info, .biz, .org).

« részletek

Szerver költözés május 1-én hétfőn

Érintett ügyfeleink figyelmét felhívjuk, hogy az egyik szerverünket (admin.webhold.hu) hamarosan költöztetjük. Érintett ügyfeleinket emailben értesítjük!

« részletek

Szerver költözés március 7-én kedden


« részletek

Kifelé menő levelek korlátozása

Értesítjük minden kedves Ügyfelünket, hogy a mai nappal a szervereinkről kimenő levelezést jobban szűrjük.

« részletek

Szerver frissítés utáni változások a levélfiók kezelésben

Péntek este sikeresen frissítettük egyik legrégebbi szerverünket, az érintett ügyfeleinket levélben értesítettük. Jelen hírben a levelezés változásáról szeretnénk tájékoztatni az érintett ügyfeleket.
 
A frissítés után a levelezésben egy fontos változás következett be.
 
Minden e-mail fióknak van egy kvótája, mely a postafiók maximális méretét határozza meg. Eddig viszont a szerverünk engedékeny volt, magyarán ha túllépte valaki a kvótát, akkor is megkapta az új leveleket. (Így elfordult, hogy valaki, akinek 100MB tárhelye van, 2GB levelezést is felhalmozhatott.)

A változás, hogy ezentúl ha megtelik a levélfiók akkor nem jönnek meg a levelek, helyette azok 5 napon át várakoznak a szerveren, ha ez idő alatt nem lesz annyi hely a postafiókban, hogy beférjen a levél, akkor visszapattan a feladónak, hogy a fiók megtelt.

« részletek

Tárhely csomag változások

Értesítjük meglévő és új ügyfeleinket, hogy tárhely csomagjaink mai napon megváltoznak.

« részletek

Elektronikus számlázás bevezetése

2014 január 18-tól cégünk minden meglévő és új ügyfelének elektronikus formában fogja kiállítani a számlákat.
Ezzel jelentősen felgyorsul cégünk ügyintézési menete, hiszen a megrendelést követően egyből ki tudjuk állítani a díjbekérőt, valamint amikor beérkezik az átutalás, a számlát még aznap el tudjuk küldeni elektronikus formában.

« részletek

Új szolgáltatásunk: WordPress tárhely

Új szolgáltatást indítottunk a napokban útjára, melynek egy teljesen új weboldalt is szánunk.
Ez pedig a WordPress tárhely szolgáltatás, melynek célja, hogy aki gyorsan szeretne weboldalt, hamar hozzájusson, viszonylag kis induló kötlség mellett.

Elegendő csupán a tárhelyet megrendelnie minden megrendelőnek, ez tartalmazza a domain regisztrációt és a WordPress feltelepítését is. További információk a honlapon.

Kíváncsian várjuk a visszajelzéseket!

« részletek

Levélküldési nehézségek feketelista miatt

Az elmúlt éjjel egyik ügyfelünk e-mail fiókjából több száz (de akár több ezer) spam üzenetet küldtek ki, egyelőre ismeretlenek.
Ennek eredményeként szerverünk átmenetileg feketelistára került, ami azzal jár, hogy bizonyos szolgáltatók felé nem tudunk e-maileket küldeni, mivel visszautasítják őket (spamnek értelmeznek minden e-mailt ami tőlünk kimegy).
A listákról folyamatosan levetetjük magunkat, azonban addig is, előfordulhat, hogy nem kapja meg a címzett az e-mailt. Erről visszajelzés érkezik felénk, tehát kérjük, hogy ha valaki ilyen tartalmú levelet kap, továbbítsa azt ügyfélszolgálatunkra (info@webhold.hu)

Ez az eset jól mutatja, hogy mennyire fontosak a biztonságos jelszavak. Törekedjünk arra, hogy legalább 8 karakter hosszú jelszót válasszunk, és legyen benne ki- és nagybetű, valamint szám is, és ha lehet, valamilyen speciális karakter. (pont, vessző, kötőjel stb.)

Köszönjük türelmüket és megértésüket az esettel kapcsolatban. Tanulva a történtekből, a közeljövőben szigorítani fogjuk a kiküldött levelekkel kapcsolatos szabályozásainkat is.

« részletek

Új webszervert üzemeltünk be

Egy újabb mérföldkőhöz értünk: Új webszervert helyeztünk el a dataland szervertermében hétfőn, a tegnapi napon pedig sikeresen beüzemeltük a legtöbb szolgáltatást rajta. Pár hetes teszt következik, ez alatt próbáratesszük a szerver szolgáltatásait, utána pedig már új rendeléseket is felveszünk rá.

A cél, hogy a tárhely szolgáltatás színvonalát emeljük, mivel számos újdonságot tettünk erre az új szerverre, amit a jelenlegi panel nem tud. Ezzel párhuzamosan a domain szolgáltatásaink színvonalát is igyekszünk emelni. A következő hetekben tehát több változás is  várható cégünk házatáján!

« részletek