Miért mi?

Miért válasszon minket?

  • Gyors kiszolgálás! Weboldalát akár 1-2 órán belül elhelyezheti nálunk!
  • Stabil, megbízható szerverekkel rendelkezünk. Szervereinket folyamatosan figyeljük és bizonyos terhelés felett bővítjük őket. Napi adatmentésről gondoskodunk, amit 1 hétre visszamenőleg megőrzünk.
  • Mi vagyunk az egyik legolcsóbbak a piacon! De ez nem jelenti azt, hogy gyenge minőségű szolgáltatást biztosítunk. Csupán úgy gondoljuk, hogy miért ne segítsük ügyfeleink vállalkozását, jó árakkal? Ha Ön másra tudja költeni a nálunk megspórolt pénzét, az hosszú távon nekünk is jó!
  • 1 éves fizetés esetén 1 hónapot elengedünk az árból.
  • Áraink valóban bruttó árak, Önnek nem kell többet fizetnie. Nincsenek rejtett költségek és apróbetűk.
  • Átlátható, magyar nyelvű adminisztrációs felületen kezelheti tárhelyét.

Nem talált Önnek megfelelő tárhely csomagot?

Keressen fel minket, személyre szabott ajánlatunkkal. Nincs szüksége adatbázisra, de több tárhelyre igen? Esetleg több weboldalt is szeretne kezelni? Netán tárhely viszonteladó szeretne lenni? Kérjen e-mailben árajánlatot!

Bizalmatlan, vacilál? Megértjük, napjainkban sokan kételkednek az új cégekben. Kérjen 1 hetes kipróbálási lehetőséget! A próbaidő alatt egy Önnek megfelelő csomagot bocsátunk az Ön rendelkezésére, ahol letesztelheti weboldala futását. Adja le megrendelését, és a megjegyzésben kérje az ingyenes próbalehetőséget. Így 1-2 órán belül már használhatja tárhelyét, kötelezettségek nélkül.

Szerverünkön futtatható többek között Joomla, Drupal, Wordpress és Magento is!

Joomla Tárhely Drupal tárhely Wordpress tárhely Magento tárhely