Munkáink

2012-es rendelkezésre állás

Ezúton szeretnénk közzétenni, hogy a tavalyi, 2012-es évben tárhely szolgáltatásunk rendelkezésre állása 99.99% -os volt, egy külső monitoring cég adatai szerint. Összesen 49 perc 50 másodpercig volt leállás a tavalyi évben, ennek többsége előre bejelentett karbantartás miatt történt.

Számunkra továbbra is fontos a magas rendelkezésre állás, bízunk benne, hogy minden ügyfelünk elégedett volt a tavalyi évi teljesítményünkkel. A rendelkezésre állás további részleteiről itt tájékozódhatnak.

Amióta ezen partnerünk figyeli szerverünket, összességében 99.98%-os rendelkezésre állást tudtunk biztosítani.

« részletek

Új tárhely csomag árak

Végetért a téli akciónk, így március 7-től megszűnt számos kedvezményünk. Ennek ellenére tárhely csomagjaink árait továbbra is alacsonyan tartjuk. Minden tárhely csomag mellé 1 db ingyenes domain regisztrációt és fenntartást biztosítunk.

« részletek

Sikeres évet zártunk

Örömmel értesítjük meglévő és új ügyfeleinket, hogy sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Szolgáltatásainkat tovább fejlesztettük a 2010-es évben, illetve tovább javult adminisztrációs felületünk és az ezen keresztül nyújtott szolgáltatásaink. Bátran kimondhatjuk, hogy a 2010-es évben szervereink 99.98%-os rendelkezésre állást produkáltak. Ez azt jelenti, hogy 1 év alatt csupán 1 órára állt le a weboldalak kiszolgálása. Tárhely és domain regisztrációs akcióink nagy sikert arattak, aminek eredményeként rengeteg új ügyfélre tettünk szert.
Hogy mit tervezünk a 2011-es évre? Ez legyen üzleti titok, de annyit elmondhatunk, hogy ebben az évben tovább szeretnénk emelni a színvonalat, illetve egy teljesen új piacra is szeretnénk betörni. Sok-sok tervünk van tehát, reméljük, hogy velünk tartanak 2011-ben is! (érdemes lesz!)

« részletek

Év végi nyitvatartásunk

Értesítjük Ügyfeleinket, hogy az év végi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:
2010 december 24 - 28 alatt beérkező megrendeléseket december 29-től tudjuk fogadni és indítani.
Ez érvényes az új tárhely és domain igénylésre is, tehát ha ez idő alatt szeretne tőlünk új szolgáltatást rendelni, akkor ennek feldolgozása december 29-én fog megtörténni.
Meglévő ügyfeleink weboldal kiszolgálása természetesen folyamatos lesz, illetve ügyeletünk szemmel fogja tartani a szervereink állapotát. Minden ügyfelünknek kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk az év végén.

« részletek

Elkészült legújabb munkánk

Elkészült legutóbbi munkánk.
A happyport.hu csapatának készítettük el oldalukat, a webhold CMS-el. Az oldalon minden nap pozitív hírek jelennek meg. Lehetőség van hozzászólni a hírekhez, illetve a fórumban társalogni pozitív témákról.
A tárhelyet is mi adjuk az oldalnak.

« részletek

Újabb munkát adtunk át

Átadtuk új ügyfelünknek a Filozófia Gyakorlati Iskolája Közhasznú alapítványnak a legújabb oldalát. Az oldalon lehetőségük van a téma iránt érdeklődőknek új tanfolyamokra feliratkozni, illetve a csoport életében történt eseményeket nyomon követni.

« részletek

Dianadahab fejlesztés

Egy újabb fejlesztést eszközöltünk egy régebbi oldalunkon. A dianadahab.hu immáron több mint 1 éve ügyfelünk.

« részletek