Szerver karbantartás 2010 március 13. 21:00-tól

2010.03.05

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk értesíteni minden kedves ügyfelünket, hogy 2010 március 13-án szombaton 21:00-tól szerverünkön szoftveres és hardveres frissítést és fejlesztést végzünk, mely érinti az összes szolgáltatásunkat.


A karbantartás ideje alatt weboldaluk nem lesz elérhető, sem FTP-n, sem interneten keresztül. Ezenkívül a levelezés sem lesz elérhető.

A karbantartás várható időtartama 4 óra.

A karbantartás oka:
- Szeretnénk szolgáltatásaink minőségét tovább növelni, ezért szerverünkön frissítjük tárhely kezelő felületünket. Ezáltal több szolgáltatást tudunk Önöknek biztosítani, illetve nő az Önök oldalának biztonsága is.
- Hardveresen is bővítjük szerverünket. A terv szerint egy újabb processzort teszünk bele a szerverbe, ami még jobban növeli a sebességet, illetve a kapacitást is igyekszünk növelni újabb merevlemezek beszerelésével.

Fontos megjegyeznünk, hogy adataikra fokozottan figyelünk, tehát nem fog az oldaluk elveszni. A karbantartás befejezésével újra elérhető lesz minden szolgáltatásunk az Önök számára.

A karbantartás alatt híreinket nyomon követhetik itt:
http://twitter.com/Webhold
Igyekszünk rendszeres időközönként beszámolni a fejleményekről.

Kérjük, hogy legyenek türelemmel a karbantartás alatt, igyekszünk minél hamarabb befejezni a karbantartást, de tekintve a frissítés mélységét, kapkodni sem szeretnénk, elkerülni az emberi hibából fakadó károkozást.

Megértésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
WebHold Internet Bt. csapata
http://webhold.hu