Tárhely csomag változások

2016.02.09

Értesítjük meglévő és új ügyfeleinket, hogy tárhely csomagjaink mai napon megváltoznak.

Meglévő ügyfeleink tárhely csomagjait 2016 március 15-től kezdjük el módosítani fokozatosan.
Szeretnénk továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, ahhoz azonban, hogy ezt meg tudjuk tenni, a háttérben működő szervereket és programokat is karban kell tartanunk.
Bár az utóbbi években minden szerverünket kicseréltük, illetve az újonnan bekerült szervereket is bővítettük, hamarosan további fejlesztéseket szeretnénk megejteni.
Ennek egyik része, hogy a tárhelyeket működtető szoftvert frissíteni szeretnénk, hogy további szolgáltatásokat tudjuk biztosítani ügyfeleink részére.

A változások az alábbiak lesznek:

  • Az eddigi 100 Mb, 250 Mb, 500 Mb-os tárhely csomagokat egységesen 750 Mb-ra növeljük meg.
  • Az eddigi 1 Gb, 2 Gb-os tárhely csomagokat egységesen 3 Gb-ra növeljük.
  • Az eddigi 5 Gb-os csomagot 7.5 Gb-ra növeljük.
  • A tárhely csomagjaink külön levelezési tárhelye megszűnik, ezentúl egyetlen tárterületen lesznek tárolva a web, adatbázis és e-mail tartalmak is.
  • Korlátlan lett minden csomaghoz az elhelyezhető weboldalak száma, az adatbázisok száma és az e-mail fiókok száma.
  • Minden e-mail fióknak alapértelmezetten 100 Mb tárhely áll rendelkezésére. Ezen lehet bármikor állítani, viszont ha megtelik a fiók, a rendszer nem fogad új üzeneteket, erről a feladót a rendszer tájékoztatja.
  • Mivel az utóbbi hónapokban a nemzetközi domain regisztrációk jelentősen megdrágultak, ezért ezentúl a tárhely csomagjainkhoz ingyenesen csak .hu / .eu domain regisztrációt tudunk biztosítani. Egyéb (.com/.net/.info) domain regisztráció esetén az 50% kedvezményt tudunk adni a tárhely csomaghoz kapcsolódóan. Ez a változás érinti az éves hosszabbítások árát is.
  • Bizonyára fontos az ár is, így erre is igyekszünk továbbra is nagy hangsúlyt fektetni.
    Áraink csupán 5%-al emelkednek, ezzel szemben tárhely csomagjaink mérete minimum 33%-al nő (meglévő ügyfeleinknek továbbra is jár a 10%-s hűség kedvezmény). Itt fontos megemlítenünk, hogy egyedülálló módon tárhely csomagjaink árai az elmúlt 6 évben nem nőttek, a jelenlegi az első áremelésünk.

Azon ügyfeleinknek akinek 2016 március 15. után esedékes éves tárhely hosszabbításuk már az új csomagáraknak megfelelően fogjuk kiküldeni a díjbekérőt és a számlát. Kiküldés előtt természetesen megvizsgáljuk, hogy az új változások esetén tudna e kedvezőbb csomagra váltani, és ha igen, akkor ezt felajánljuk Önnek.

Amennyiben a tárhely csomagjukon módosítani szeretnének, úgy kérjük, hogy a díjbekérőre küldött válaszként jelezzék majd ezt.

Bízunk abban, hogy továbbra is minket választanak tárhely szolgáltatójuknak!