Viszonteladói tárhely panel fejlesztés

2011.03.21

Adminisztrációs felületünkön egy kisebb fejlesztést végeztünk, aminek eredményeként testre szabhatják az admin felületet, a cégük saját logójával ellátva.


Erre a következő módon van lehetőség:
Viszonteladóként belépve a "külcsín beállítása" menüpontba kell menniük.

Itt az alábbi lehetőségekkel bővült a menüpont:

  1. Cég: Amit itt beállítanak, az fog megjelenni az admin panel fejlécében, amennyiben a látogató a 2. pontban beírt webcímre látogat.
  2. Domain név: Lehetőség van arra, hogy beállítsuk, hogy az admin.domain.tld címen is elérjék a látogatók az admin panelt, ne csak az admin.webhold.hu címen.
    Ennek feltétele, hogy az adott domain nálunk legyen elhelyezve, illetve ott az egyéni DNS beállítás engedélyezve legyen. Igény esetén kérjük keressenek meg minket és díjmentesen elvégezzük a beállítást.
    Ami lényeges, hogy az 1. pontban beállított név, illetve a 4. pontban beállított logó csak ennél a domain névnél fog érvényesülni, a belépő űrlapnál.
  3. Logó fájl: Ez egy bal oldalon elhelyezett képet enged feltölteni. A lehetőség eddig is megvolt, a menü alatt jelenik meg.
  4. Login logó: Ez a kép fog megjelenni a belépő képernyőnél, a felhasználói név és jelszó beírásánál.
  5. Top logó: Itt a belépést követően a bal felső sarokban szereplő, "Webhold Internet" képet lehet lecserélni, pl a céglogóra.
  6. Bal oldali box tartalom: Ez arra ad lehetőséget, hogy bal oldalt a menü alatt tetszőleges html tartalmat tudjanak beágyazni, így személyre szabottá tudják tenni a felület ezen részét.

Reméljük elnyeri tetszésüket a fejlesztés.

Hiba vagy kérdés esetén nyugodtan keressenek meg minket.